Vier de Cruciale Rol van Doktersassistenten op hun Speciale Dag

Vier de Cruciale Rol van Doktersassistenten op hun Speciale Dag

Hoe fijn is het als u naar de huisarts belt met een ongemak, dat u vriendelijk en adequaat te woord gestaan wordt? Dat u een passend advies krijgt of er op korte termijn een afspraak voor u gemaakt wordt?

Dit illustreert de onmisbare waarde van doktersassistenten in de gezondheidszorg. Hun deskundigheid en empathie vormen de basis van een uitmuntende patiëntenservice bij uw huisarts.

Dag van de Doktersassistent

Op de Dag van Doktersassistent is het onze kans om deze helden van de huisartsenpraktijk de erkenning te geven die ze verdienen.

Als rots in de branding van de huisartsen verdienen ze het om vandaag even (extra) in het zonnetje gezet te worden. Fantastisch was het dan ook om een glimlach op de gezichten te zien bij het persoonlijk overhandigen van een presentje.

Hoewel we niet in staat zijn om elke doktersassistent persoonlijk te bezoeken – wat zowel onpraktisch als niet duurzaam zou zijn – streven we ernaar om onze waardering op afstand te delen. We hopen dat alle doktersassistenten zich vandaag speciaal en gewaardeerd voelen.

Beste doktersassistenten,
Bedankt voor jullie inzet!
Jullie zijn kanjers!

Top